Aquesta tarda l’alcalde Jordi Munell ha presentat la nova campanya de la Regidoria de  Joventut de l’Ajuntament de Ripoll que pretén repartir  mascaretes entre les persones joves del municipi, especialment a aquells nois i noies a partir de dotze anys. Són mascaretes de roba reutilitzables amb un disseny juvenil, realitzades pel dissenyador local Joan Pujol. Un dels objectius principals és fomentar l’ús d’aquest element de protecció durant les sortides de casa. A més, la mascareta també s’entrega acompanyada d’informació sobre com fer un bon ús d’aquest element i convidant a les persones joves del municipi a seguir les mesures de protecció indicades per les autoritats sanitàries.

En la presentació el mateix alcalde ha remarcat la necessitat que els joves “vegin aquest element com una peça més de roba i que per tant hi ha aquesta necessitat de fer-la atractiva”. També ha afegit que”  davant el desconeixement de com pot evolucionar la Covid 19 val més ser prudents que valents” i que “fer ús d’elements de protecció ens pot evitar un possible rebrot”.

Les mascaretes s’han començat a distribuir avui mateix a través de l’educador de carrer. Un nou professional que treballa des del mes de febrer al municipi, per tal de detectar necessitats entre les persones joves, així com per fer una intervenció socioeducativa amb aquest col·lectiu. A banda però, les mascaretes també es poden recollir de forma gratuïta al Casal de joves El Galliner en el següent horari:

– Dimecres i divendres al matí: De 9 h a 13 h

– Dimarts i dijous a la tarda: De 16 h a 19 h

Concurs per fomentar-ne l’ús  

La distribució de les mascaretes va acompanyat d’un concurs  per tal de fomentar el seu ús entre les persones joves que consisteix en penjar una fotografia a l’Instagram, portant la mascareta posada. Totes les persones que hi participin i etiquetin el perfil  @RipollJove entraran al sorteig d’un sopar per a dues persones, valorat en 40 € en un restaurant o bar de Ripoll.

Descàrrega d’imatges