Dimarts 26 de maig, es reobrirà la Biblioteca Lambert Mata. En aquesta primera fase, només es podrà accedir  al vestíbul de la biblioteca. No es podrà accedir a la col·lecció. La porta d’entrada serà per la plaça de l’1 d’octubre i la de sortida per la plaça Pompeu Fabra.

Tampoc es podrà fer ús de la zona d’estudi, dels ordinadors ni tampoc venir amb el vostre portàtil; es podrà ampliar l’ús dels serveis quan s’entri a la fase 2, amb cita prèvia i per un temps limitat.

Així, a partir del dimarts  la biblioteca només podrà oferir els següents serveis:

Préstec de material de la biblioteca,  no hi haurà servei de préstec interbibliotecari. Caldrà demanar cita prèvia trucant al 972700711 o enviant un correu a biblioteca@ajripoll.cat. Si algú no sap què agafar, l’equip de la biblioteca el podrà assessorar. Les novetats es mostraran en una vitrina i s’aniran  penjant  imatges, ressenyes i recomanacions de llibres a les xarxes socials Instagram i Facebook de la biblioteca.

Retorns de documents, es podrà retornar el material que teniu en préstec, en el següent horari:

  • Dilluns, dimarts i dijous de 15:00 a 20:00 hores
  • Dimecres i divendres de 9:00 a 14:00 hores

Caldrà  deixar el material en una caixa ubicada a la porta d’entrada de la biblioteca (plaça de l’1 d’octubre, 1).  Aquest material es deixarà  catorze dies en quarantena.

No cal que el retorn es faci immediatament  perquè s’han allargat els préstecs fins a l’1 de juliol.

Consulta de documents exclosos de préstec. Podreu consultar material exclòs de préstec, com llibres del fons antic, demanant cita prèvia al telèfon 972700711 o enviant un correu a biblioteca@ajripoll.cat