Després de tres mesos de tancament forçat a causa de la Covid19 l’Oficina de Turisme i el Monestir de Ripoll es preparen per reobrir les portes el dilluns dia 15 seguint les noves mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries, com l’ús obligatori de la mascareta per entrar, la distància social de 2 metres i el gel hidroalcohòlic, entre d’altres.

Del 15 al 21 de juny l’horari d’atenció tant de l’Oficina de Turisme com del Monestir serà de dilluns a dissabte de 10 h a 14 h i de 16 h a 18 h i diumenge de 10 h a 14 h. A partir del dia 22 l’horari tindrà una petita variació i entre setmana els dos equipaments  tancaran a les 7 de la tarda.

Es preveu que les visites guiades i programades es comencin el mes de juliol, amb reserva prèvia i accentuant les mesures de seguretat. Uns dies abans s’anunciaran les premisses a seguir.

Cal esmentar que aquesta primera setmana, l’entrada al Conjunt Monàstic (Centre d’Interpretació + Monestir) serà gratuïta, sumant-se a la iniciativa del Museu Etnogràfic, que obert des del dia 6 ofereix visita gratuïta fins a final de mes.