Aquest dilluns s’ha publicat el segon número del butlletí ‘Viu l’Esport al Bressol de Catalunya’, que vol mostrar el dinamisme i tota l’activitat de l’àmbit esportiu que hi ha a Ripoll. En aquest cas, com a notícia més important s’hi destaca la Copa Catalana de Trial que es va dur a terme a la vila el 25 d’abril, amb més de 190 participants.

A l’apartat de l’entrevista, dues de les responsables de l’Escola de Gimnàstica Artística de Ripoll, Laia Anguita i Maria José Holguera, expliquen com s’està desenvolupant aquesta temporada, atípica per a les seves integrants. També s’hi fa una mirada al passat, descobrint quin va ser el primer partit de bàsquet de la història a Ripoll. Es parla del nomenament de la pista Esteve Badia, de l’enorme èxit d’Eulàlia González en una cursa eqüestre de Dubai i d’altres aspectes que ens deixa el dia a dia esportiu al municipi.

Recordeu que el fulletó, elaborat pel servei de comunicació i premsa de l’Ajuntament en col·laboració amb el servei d’esports i les entitats esportives, es podrà trobar en format físic a l’Ajuntament, els diferents equipaments municipals com la piscina, a establiments com ara els forns i en altres comerços, per on s’anirà repartint en els propers dies. També es pot descarregar en format PDF a través de l’enllaç següent: