Els guanyadors dels 2 sortejos celebrats en el marc de la Fira de la Candelera de Molins de Rei, ja han gaudit d’un Cap de setmana a Ripoll per viure una experiència cent per cent Ripollesa.

La Fira de la Candelera de Molins de Rei és un dels esdeveniments firals més importants de Catalunya i té lloc el primer cap de setmana de febrer. Celebrada des de fa més de 160 anys cada any convida una Fira de les que es fan arreu del País, i aquest any, la mostra escollida va ser la Fira de les 40 Hores de Ripoll. Una oportunitat per promocionar Ripoll, el producte del Ripollès i la comarca en un marc que acull més de 300.000 visitants en un cap de setmana. Així la Fira de les 40 hores va tenir un estand propi en el qual es va fer promoció turística, cultural, gastronòmica, …, de tot el que l’entorn ofereix. A més també es va realitzar un tast i maridatge de productes Ripollesos amb un show-cooking el dissabte i diumenge a la tarda.

Al llarg del cap de setmana totes les persones que s’acostaven a l’estand podien recolzar la candidatura de la portalada a Patrimoni Mundial de la Unesco i entrar a participar en dos sortejos d’un magnífic cap de setmana a Ripoll, per viure una experiència Ripollesa cent per cent. Les dues parelles agraciades, veïnes de Molins de Rei, ja han gaudit del cap de setmana sortejat, que ha constat d’una estada de 2×1 en un allotjament col·laborador, un sopar en un restaurant de la vila per promocionar el producte Ripollès i visites culturals gratuïtes al conjunt monàstic de Santa Maria de Ripoll i al museu Etnogràfic. Una estada que han valorat com a molt positiva i de descoberta d’un entorn que no coneixien i del que han assegurat faran d’ambaixadors.