La proposta es repeteix per segon any consecutiu, amb una posada en escena que tindrà més fosc i més emoció.

Aquesta tarda la Regidora de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Ripoll, la Sra. Manoli Vega acompanyada de la responsable d’atenció al públic del Monestir, la Sra. Laia Domingo han presentat la proposta que es portarà a terme 3 capvespres d’estiu (12, 26 de juliol i 2 d’agost) al monestir de Ripoll a les 20.45 hores.

“Cels, inferns i diables. Foc i fosca al monestir de Ripoll” inclou una visita guiada per diferents punts del monestir i del claustre on es descobriran les escenes que parlen del bé i del mal, dels vicis i les virtuts o d’alguns dels secrets que s’hi amaguen. El recorregut finalitzarà amb un espectacle de llum i foc, a càrrec dels Diables de Ripoll, que per segon any consecutiu repeteixen experiència.

La regidora Manoli Vega ha ressaltat la importància de fer accions conjuntes amb les entitats de la vila i així, donar a conèixer la seva activitat. També ha afegit que “és una acció conjunta entre l’Ajuntament de Ripoll, l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i el Monestir de Ripoll, buscant sinergies conjuntes per potenciar el patrimoni que tenim”. Domingo ha anunciat que “aquest any hi haurà més espectacle per part dels Diables, ja que s’ha incrementat l’element del foc en la posada en escena, que a més té el valor afegit de ser un claustre romànic”.

Informació

Dates:12 i 26 de juliol i 2 d’agost del 2019

Horari: a les 20.45 h

Durada aproximada: 2 h

Preu: adult 19 €; nens fins a 14 anys 9 €, menors de 6 anys gratuït.

Informació i reserves a: informacio@monestirderipoll.cato Tel. 972 704203.

Imprescindible reserva prèvia.

Consultar cartell.

Galeria imatges presentació https://photos.app.goo.gl/LKSDbmZJH5T4ffY59