L’Ajuntament de Ripoll, i en concret la Regidoria de Comerç i la Unió de Botiguers, fa dies que treballa  perquè per la Diada de Sant Jordi, que enguany a causa de la COVID 19 s’haurà de celebrar des del confinament, es pugui gaudir de la rosa i el llibre a casa comprant el LOT de Sant Jordi. De la mateixa manera els infants del consistori infantil també han volgut potenciar la celebració d’aquest dia demanant a petits, mitjans i grans que decorin les seves finestres i balcons amb els protagonistes de la llegenda de Sant Jordi.

Però la Diada de Sant Jordi és una diada popular i festiva, i en la qual fa temps que a Ripoll no hi falta mai el Drac. Així que aquest dijous 23,  a partir de les 17 h,  El Drac prendrà els carrers de Ripoll amb un recorregut  per tots els barris, que  podrem veure des de les finestres i balcons.  S’iniciarà a la plaça 1 d’octubre per continuar pel c. del Prat – pg. Farga Catalana- Grup Santa Maria (i retorn ) – pl. Gran – pg. Ragull – c. Josep Ma Pellicer – pl. Prada-Josep Ma Pellice r- Concepció Ducloux –  Av Ripollès – ctra. Barcelona – c. Sant  Amand – c. Cerdanya-Pl. Boixadós i Mestre – Urbanització Caselles-retorn a Crta Barcelona – av Castelladrall- urbanització Castelladrall) – c. Progrés – ctra. Olot – c. Vista Alegre – c. Fontalba – c. Balandrau – c. Costabona – ctra. Olot – c. Progrés – pg. Honorat Vilamanyà – polígon Pintors – ctra. Sant Joan-c. Nord- Barri Sant Pere- pl. Ajuntament-c Berenguer-ctra. de Ribes fins rotonda i retorn – c. Prat – pl. Gran – c. Macià Bonaplata – c. Progrés – Pont Olot – c. Jacint Verdaguer- pl. T. Raguer – Pl. Clavé – pl. Cívica – c. Sant Pere – Pl. Sant Eudald – Pl.  Gran – pl. Sant Eudald – c. Sant Pere – pl. Llibertat – c. Vinyes  per retornar a l’inici a la pl. 1 octubre.

Aquesta activitat promoguda per les àrees de Comerç, Cultura i Festes de l’Ajuntament de Ripoll no hauria estat possible sense la col·laboració del Diables de la Vila, l’Associació de voluntaris de Protecció Civil i la Creu Roja Ripoll.

Malgrat l’excepcionalitat d’aquest Sant Jordi 2020 a Ripoll s’ha treballat des de diferents regidores de l’Ajuntament i des d’entitats i centres educatius,  perquè aquesta diada tan nostra se celebri de manera especial tot i el confinament.