RiC perquè RIURE és un dels millors desestressants que existeix, perquè crema calories, activa la circulació sanguínia, rejoveneix la pell i perquè té moltes altres qualitats beneficioses per la salut però sobretot RIC perquè és on hi trobaré totes les activitats culturals de Ripoll, activitats que em faran riure, plorar o emocionar-me, apunta’t al RIC “com + serem, + riurem”. En paper, te’l portem a casa; en format digital, te l’enviem al mail  i a les xarxes, ens trobaràs a instagram  i a facebook .

RiC és el recull de tota l’activitat cultural de Ripoll, va néixer el 2014, en format digital, amb una periodicitat setmanal. Des d’aleshores s’han enviat al voltant de 300 butlletins i actualment més de 210 persones hi estan inscrites.

L’increment en el volum d’activitats, tant de les entitats culturals del municipi com de la mateixa gestió cultural de l’Ajuntament, fa que, a vegades, el cúmul de tanta informació, ens pugui perdre. Per això neix aquesta edició del RiC en paper. Des de l’Àrea de Cultura s’ha programat per aquest any tres edicions, de les quals ara es presenta la primera, que recull les activitats de febrer a maig. La segona edició recollirà activitats d’estiu i la tercera de tardor.

Aquelles entitats que vulguin incloure la seva activitat al RIC poden enviar un mail a cultura@ajripoll.cat amb la següent informació: Títol de l’activitat amb una mica de descripció, dia, hora, lloc, si tenen alguna imatge i qui l’organitza.