Creus que enguany els 115.000 € dels pressupostos participatius s’han d’adreçar a propostes i actuacions  per pal·liar els efectes de la  covid19?

Periòde FINALITZAT

 

Si la teva resposta és SÍ, i tens una proposta, PRESENTA-LA! /
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

JUNTS CONSTRUÏM RIPOLL

Els pressupostos participatius són un mecanisme de participació ciutadana a través del qual la ciutadania decideix a què es destina una part del pressupost municipal que l’Ajuntament estableix. Alhora és una eina que permet conèixer quines són les necessitats de la ciutadania i com prioritza aquestes necessitats.

Aquest any 2020 es portarà a terme la tercera edició dels pressupostos participatius. Des de l’Ajuntament de Ripoll s’ha reservat una partida de 100.000 euros del pressupost municipal 2020, del capítol 6 d’inversions, i 15.000 € del pressupost de despesa corrent per tal que els veïns i veïnes del municipi puguin presentar propostes i acabar escollint un o diversos projectes.

L’objectiu d’aquest procés de participació és impulsar la contribució directa de la ciutadania en l’elaboració dels pressupostos municipals i promoure que les persones s’impliquin en els afers de la població mitjançant la implementació de processos més democràtics de participació.

Veure el reglament

Pressupostos
participatius al minut

ENTRA-HI

amb la col·laboració de la