“Buscant somriures amagats”, aquest és l’eslògan de l’Estiu Actiu 2021 del que forma part l’Aventura’t, l’esplai d’estiu pensat per a joves d’entre 1r i 4t d’ESO que vulguin viure experiències úniques aquest estiu.

Del 28 de juny al 30 de juliol, l’Aventura’t oferirà cinc setmanes d’activitats esportives, aquàtiques i al medi natural, entre les quals hi ha una sortida de tot el grup i una acampada durant l’última setmana de l’esplai per acabar de viure l’Aventura’t d’una manera emocionant i enriquidora.

Des de l’Ajuntament de Ripoll hem apostat per fer un casal d’estiu inclusiu, per tal que tots els joves de Ripoll pugueu formar-ne part i participar per igual en les activitats que es realitzen.

Volem atendre totes les diversitats dels joves, enriquint-los de valors basats en la cooperació, equitat, compromís, vida saludable i respecte pel medi ambient. Tot, en un ambient d’oci i qualitat a parts iguals.

Aquest estiu, l’Aventura’t és la millor opció pels adolescents que vulguin descobrir Ripoll d’una manera diferent i divertida.

Inscriu-te a l’Aventura’t fins al 31 de maig. Per a qualsevol dubte, pots contactar amb l’Oficina Jove o el Galliner de manera personal o a través de les xarxes socials. Pots consultar també més informació a través del web www.ripoll.cat/estiuactiu2021.