Amb l’objectiu de facilitar l’emancipació i l’accés a l’habitatge a les persones joves de 18 a 34 anys i en el   marc del projecte de consolidació del jove a l’entorn rural, l’Ajuntament de Ripoll, des de l’Àrea de Projecció Econòmica, ha destinat dos habitatges de propietat municipal en règim de lloguer a aquest col·lectiu. Les persones interessades a accedir-hi han de complir les bases de la convocatòria, que recullen entre d’altres, l’obligatorietat de portar un mínim d’un any empadronat a la vila.

Els habitatges tenen les següents característiques:

  1. Habitatge ubicat a la Plaça Tarradellas de 42 m2 i amb capacitat per dues persones. Exclusivament per emancipació de la persona jove de l’actual nucli familiar o bé per famílies monoparentals amb un fill al seu càrrec. El preu de lloguer serà de 190€ / mes + despeses comunitàries + taxa d’escombraries
  2. Habitatge ubicat a la Carretera Barcelona de 87 m2 amb capacitat per 4/5 persones per la consolidació d’unitats familiars, parelles amb un fill o famílies monoparentals amb dos fill al seu càrrec. El preu de lloguer serà de 280 €/mes + despeses comunitàries + taxa d’escombraries.

La sol·licitud per accedir al sorteig dels dos habitatges es pot presentar fins el 12 d’abril a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Ripoll o a la Seu electrònica de ripoll.cat.

Descarrega’t els impresos https://ripoll.cat/wp-content/uploads/2019/03/Inscripció-HABITATGE-per-joves.pdf

Descàrrega d’imatges https://photos.app.goo.gl/VfZCC2M7PqHsv8NV7