Del  5 de desembre de 2019 i fins al dia 15 de gener de 2020 està  oberta la convocatòria per a sol·licitar un ajut Leader.

Els ajuts Leader subvencionen inversions en obra civil, instal·lacions i equipaments de més de 12.000€ per a la creació, ampliació o millora d’empreses que generin activitat econòmica i ocupació.

Van dirigits a autònoms, microempreses, pimes, cooperatives, i associacions i fundacions sense ànim de lucre.
El Leader pot finançar entre un 22,5% i un 40% de la inversió elegible per als projectes productius en el Ripollès, la Vall del Ges (exclòs Torelló), Orís i el Bisaura. La quantia dels ajuts es determina d’acord a uns criteris de selecció dels projectes en règim de concurrència competitiva.
La sol·licitud de l’ajut Leader s’ha de presentar obligatòriament per mitjans telemàtics, per tant, per realitzar la sol·licitud serà necessari el certificat digital de persona jurídica o el certificat digital del representant de l’empresa.

Si esteu interessats en sol·licitar un ajut Leader us aconsellem que us poseu en contacte amb l’Agència de Desenvolupament del Ripollès situada al carrer Joan Miró, 2-4, polígon industrial Els Pintors, telèfon 972 70 44 99