Nova trobada del Servei Bon Dia

Un any més, i ja en sumen quatre, els voluntaris i usuaris del Servei Bon Dia, s’han reunit al Club Casal dels Avis per compartir un bon esmorzar. Una trobada esperada en la qual els avis i àvies han pogut parlar cara a cara amb la persona voluntària que els truca cada setmana.

L’acte ha comptat amb la presència de la regidora de Participació, convivència i Seguretat M. Dolors Vilalta que ha donat el tret d’inici a la festa. Una de les voluntàries, pionera del projecte ha llegit un poema creat per ella mateixa i que s’ha entregat de record a tots els avis.

Tal i com ja és habitual, l’ajuntament ha obsequiat a tots participants -unes 40 persones- amb una bossa plegable per anar a la compra, que ha estat molt ben rebuda per tots els assistents. Els 40 usuaris del Servei que per diferents motius no han assistit a l’esmorzar també rebran el seu obsequi, que se’ls hi farà arribar a través de la persona voluntària que els truca.

Recordar que des de fa un any funcionen els esmorzars amb companyia, en els quals la persona gran que en té ganes, es troba de manera presencial amb el voluntari que habitualment el truca.

2017-07-06T14:00:44+00:00 6 juliol 2017|Actualitat Ajuntament|