Normalitat en l’inici del curs escolar a Ripoll

Aquest matí l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell i el Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Josep Pere Polanco, han atès als mitjans de comunicació per fer una valoració de l’ínici del curs escolar a Ripoll.
Donat els esdeveniments que van tenir lloc aquest passat més d’agost i davant l’interès dels mitjans de comunicació, s’ha decidit convocar a la premsa i explicar quines mesures s’han près des de l’ajuntament i des del departament d’Ensenyament per donar normalitat a l’inici de curs.
L’alcalde de Ripoll ha explicat que aquest curs 2017-2017 comencen el curs 930 nens i nenes de infantil i primària i 360 alumnes del cicle de secundària.
Com ja se suposava, el curs ha començat amb tota normalitat i sense cap mena d’incidència.
El cap dels serveis d’Ensenyament ha explicat que malgrat la vivència cal anar prenent mesures per tal que la normalitat es vagi imposant. Tot i així ha comentat que s’ha preparat aquest inici de curs amb molta cura. El departament ha ofert el màxim de suport als docents per donar una adequada i acurada resposta i fer front a possibles situacions de dol o angoixes. Els docents han rebut consells, eines i materials orientatius a nivell de Catalunya, però sobretot a Ripoll.
Tant l’alcalde com el director del departament han volgut agrair l’esforç que estan fent tant els pedagogs com les famílies per assumir i comprendre la situació present. En tot cas s’aniran fent reunions i els centres treballaran per superar la situació produida.

2017-09-20T11:40:22+00:00 12 setembre 2017|Actualitat Ajuntament|