La plataforma de comerç local en línia ‘A casa en un clic’ va obtenir molt bones dades el mes passat. En total, l’apartat de Ripoll ha tingut 2.938 visites i se situa com el municipi de la província de Girona amb més clics durant el setembre. Es tracta d’una plataforma que té molta visibilitat i bon posicionament a cercadors com Google, sobretot quan s’hi promocionen esdeveniments comercials com ara la Fira Europea del Formatge, que s’ha celebrat recentment.

Properament, des de l’Àrea de Projecció Econòmica de l’Ajuntament, es continuaran promocionant els esdeveniments relacionats amb el comerç a la vila. El proper serà el Black Friday que arribarà a finals de novembre. Després d’aquestes bones dades que demostren que els usuaris/àries entren a la web, l’Ajuntament de Ripoll vol seguir animant a tots els comerços de la vila a unir-s’hi. El servei és totalment gratuït per als comerciants i des del consistori es crea l’usuari per a cada establiment.

‘A casa en un clic’ és un aparador dels comerços de Ripoll, una web oferta des de la Diputació de Girona als ens locals que formen part de la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica. No serveix com a plataforma de venda, però sí que està vinculada al ‘Respira de Compres al Ripollès’ (projecte impulsat per la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès), que sí que compta amb l’opció de vendre en línia. L’objectiu del consistori ripollès és tenir presents el màxim d’establiments de la vila a la plataforma i que els comerciants vagin actualitzant-hi la seva oferta.

Les persones tècniques de l’àrea de Projecció Econòmica segueixen promocionant aquesta eina entre els comerços de Ripoll. Si algú hi està interessat, cal que es posi en contacte amb aquesta àrea de l’Ajuntament.