Anuari i evolució de les modalitats esportives del CTER

2006- Signatura conveni el mes de setembre del 2006 entre el Consell Català de l’Esport, l’Ajuntament de Ripoll i la Fundació Eduard Soler posa les bases per al desenvolupament del Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès.
2007/08- Inici del curs amb els primers esportistes de la Federació Catalana de Ciclisme en la modalitat de trial.
2011/12- Incorporació d’esportistes de la Federació Catalana de Ciclisme de les modalitats de ruta, btt i pista.
2012- Iniciem un vincle amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya en que realitzem estades, concentracions i realització de proves per portar a terme la tecnificació de les seves modalitats esportives (curses de muntanya, escalada,…).
2016/17- Inici de curs amb els primers esportistes de la Federació Catalana de Motociclisme en la modalitat de trial.

Federació Catalana de Ciclisme

El Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès, compleix el desè Aniversari, (2007/08-2017/18), i tornarà a tenir complerta la seva capacitat a la Residencia, amb 11 ciclistes interns. Tots ells estudiaran ESO i Batxillerat al INS Abat Oliba i Cicles a l’Escola del Treball de la Fundació Eduard Soler de Ripoll. Aquests alumnes gaudiran de les instal.lacions de que disposa el Centre per millorar la qualitat dels entrenaments durant els mesos del curs acadèmic 2018/19.

Els esportistes per aquest curs 2018/19 son els següents:

TRIALFONS (Ruta, btt i pista)
Guillem OliverAinhoa Aguilar
Martí RieraEloi Salas
Marc MolonsAbel Balderstone
Marti VayredaPau Torrent
Carles CardonaArtur Dufour
Bernat Tarres
Tècnic: Dani ParramonTècnic: Carles Torrent

Federació Catalana de Motociclisme

A l’inici de l’any 2016 la Federació Catalana de Motociclisme signa un conveni amb l’Ajuntament de Ripoll per tal d’iniciar el projecte de tecnificació en la modalitat de trial. Aquest curs 2018/19, comptarà amb 5 esportistes que formaran part del CTER. Tots ells estudiaran ESO i Batxillerat al INS Abat Oliba i Cicles a l’Escola del Treball de la Fundació Eduard Soler de Ripoll. Aquests alumnes gaudiran de les instal.lacions de que disposa el Centre per millorar la qualitat dels entrenaments durant els mesos del curs acadèmic 2018/19.

Els esportistes per aquest curs 2018/19 son els següents:

TRIAL
Oriol Giró
Roger Casas
David Olmedo
Bernat Vendrell
Alex Villalba
Tècnic: Francesc Moret

Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya

Des del 2012 la FEEC realitza anualment les proves de tecnificació dels seus esportistes, realitza concentracions i entrenaments al llarg del cicle de competicions.
Esperem que en un futur immmediat pugui desenvolupar-se un projecte de tecnificació per els seus esportistes.

Tornar a CTER