Ripoll aprofita les vacances de setmana Santa per a fer obres als equipaments educatius, concretament a l’escola Joan Maragall.

Aprofitant l’aturada de l’activitat lectiva a les escoles durant la setmana Santa, l’Ajuntament de Ripoll, ha retirat la caseta ubicada en un dels patis de l’escola Joan Maragall i que s’havia utilitzat, anteriorment, com a espai per a guardar el material i les eines de l’hort que es feia a l’escola.

El deteriorament de la caseta no permetia que actualment es portes a terme l’activitat ja que les normes de seguretat desaconsellaven que s’utilitzés per aquest ús. La propera actuació que es portarà a terme serà la instal•lació d’una caseta de fusta que permeti guardar les eines i el material per poder tornar emprendre l’activitat d’horticultura.

Les obres han estat realitzades per una empresa externa a l’Ajuntament i han sumat un cost de 1.762,97 €.

Les tasques de millora, conservació i manteniment als centres educatius de la vila, amb l’objectiu de garantir les millors condicions possibles per al desenvolupament de l’activitat escolar, és una de les prioritats que es vetllen des de l’Ajuntament.