La campanya està en marxa des de principis de novembre, amb un sorteig al qual es pot participar fent compres superiors a 10 euros. Els dies 26 i 27 de novembre, es podrà gaudir de nombroses ofertes.

Més de 60 establiments de Ripoll s’han adherit aquest 2021 a la campanya del Black Friday. 25 d’aquestes botigues formen part de Ripoll Comerç (Unió de Botiguers), però també n’hi ha 37 que no en són part. En comparació amb anys anteriors, el nombre de comerços adherits va pujant, ja que el 2020 n’eren 43 i el 2019, només 35.

Fins al 21 de novembre, fent una compra superior a 10 euros en aquests establiments, s’entra al sorteig de cinc vals de 40 euros per bescanviar durant el 26 i 27 de novembre. Per participar, només cal posar el nom i telèfon al darrere del tiquet de compra i dipositar-lo a l’urna del mateix comerç. El dimecres 24 de novembre, es farà el sorteig i se sabrà qui podrà gaudir dels vals.

El divendres 26 i el dissabte 27 de novembre arribaran els dos dies forts de la campanya. Els aproximadament 60 establiments participants tindran activades un munt d’ofertes i també descomptes i promocions. Es poden consultar totes actualitzades a l’enllaç següent: https://www.ddgi.cat/comerc-a-casa/ripoll/public/negocis/search?search_keyword=Nits+M%C3%A0giques&tipus_search=P

La plataforma ‘A casa en un clic’ és la que vehicula totes les ofertes del Black Friday de Ripoll. Aquesta web segueix tenint un bon nombre de visites i serveix com a aparador de tot el comerç de la vila. A més, en el cas dels establiments que formen part del portal ‘Respira de Compres al Ripollès’ i que per tant, ofereixen poder comprar productes online, tenen vinculats els perfils en ambdues webs per afavorir que els clients puguin accedir-hi fàcilment. Per tant, es crea una gran plataforma de comerç en línia en la qual es poden consultar les ofertes de cada establiment i fins i tot comprar a través d’Internet en alguns casos.