Aquest dimecres al matí s’ha presentat a la seu del Consell Comarcal del Ripollès la vuitena edició de l’Univers Jove, la fira educativa del Ripollès que enguany torna a apostar pel format tradicional presencial, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal, l’Ajuntament de Ripoll i l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura. Se celebrarà el dimarts 15 de febrer, de les 9.30 a les 14.30 h al pavelló municipal de Ripoll.

Es tracta d’una de les fires educatives més importants de Catalunya, on s’hi representen les grans universitats catalanes i els centres de formació professional. Està previst que visitin l’espai uns 750 alumnes, del Ripollès, el Bisaura i altres punts d’Osona i també la Cerdanya. El nombre d’estands es veurà sensiblement reduït aquest any, amb un total de 52, per complir amb les mesures sanitàries.

La roda de premsa de presentació de l’Univers Jove ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal i regidor de l’Ajuntament ripollès Joaquim Colomer i de la regidora de Comerç, Fires i Mercats Manoli Vega.

Consulteu tota la informació detallada sobre l’Univers Jove a la nota de premsa emesa pel Consell Comarcal del Ripollès, a l’enllaç següent: https://ripolles.cat/2022/02/09/la-fira-educativa-univers-jove-torna-a-celebrar-se-presencialment-i-amb-52-estands/

Tots els estands, així com la programació de demostracions i xerrades es pot consultar al web universjove.cat.