El primer nadó que va néixer a Ripoll aquest 2021 és un nen, en Kamar Akchich Abakouy. Aquest matí ha estat rebut a l’Ajuntament per la regidora de Convivència i Participació, Maria Dolors Vilalta i ell i la seva família han rebut el Lot Nadó. Aquest es compon de productes d’higiene i cura pels infants, unes postals de la vila, una entrada per a la piscina per la unitat familiar, contes… És un reconeixement que li correspon per haver estat el primer ripollès nascut aquest any, en concret el dia 7 de gener.

Enguany i pels efectes de la pandèmia i les mesures de seguretat que s’han de prendre per evitar contagis de coronavirus, l’acte s’ha celebrat en un format més reduït, sense que hi hagi pogut haver la presència dels membres del Consistori Infantil, que era habitual. S’ha dut a terme a la sala Eudald Pradell.

El reconeixement als nadons nascuts a Ripoll es va iniciar el 2017, quan es va fer el primer lliurament de productes de benvinguda al primer naixement d’un infant de la vila. També d’entrega un detall de benvinguda a tots els nounats que s’empadronen durant l’any. Es tracta de propostes que tenen com a objectiu valorar el compromís de ser pares a Ripoll i acollir la petita infància des del moment de néixer. També s’espera poder recuperar aquest any la Festa de Benvinguda als Infants que s’havia celebrat a finals de juny.

Galeria d’imatges de l’acte: https://photos.app.goo.gl/1arcj5A2HLurjbup8