L’obra de Roser Alabau ha estat l’elegida un cop fet el recompte de les votacions populars  a través de les xarxes socials Instagram i Facebook de la Comissió de Festes  i  de la valoració i votació del jurat, d’entre les 17 obres presentades.

Enguany a causa de la situació de la crisi sanitària causada per la pandèmia de la Covid19 es va canviar el sistema de votació popular, per la impossibilitat de poder-la realitzar físicament. Així que les xarxes socials Instagram i Facebook  de la Comissió de Festes, han estat el mitjà per fer la votació popular, que ha tingut un pes del 30% sobre el resultat final.

El jurat ha estat format per 8 persones, Carla Serrat, David Coll, Gil Ayats, Joan Pujol, Mireia Andreu,  Montse Barros, Raül Duque i Roger Maideu, totes elles vinculades a  diferents modalitats de  l’àmbit artístic que han valorat  sota criteris d’originalitat, reconeixement a Ripoll, composició, visibilitat, etc., els 17 cartells presentats. El seu criteri ha tingut un 70% del pes total per escollir l’obra guanyadora.

Tal com ja es va anunciar ahir encara no hi ha data per la celebració de la Festa Major, ajornada a causa de la Covid19, però el cartell guanyador s’utilitzarà quan es pugui  celebrar.

Moltes gràcies en nom de la Comissió de Festes i de l’Ajuntament a totes les persones que s’han presentat al concurs, el nombre d’obres rebudes anima per seguir realitzant concursos populars d’aquest tipus.

CARTELL