El dilluns 27 de setembre torna l’activitat del Lleure a les Places i torna amb la inauguració del Pati Obert de l’escola Joan Maragall.

Per tant, aquest any l’activitat es farà a la pista esportiva de Sant Pere (dimarts), a la plaça de la Sardana (dijous), al parc de la Devesa (divendres) en l’horari habitual de 17.15 a 18.15 h i dos dies al Pati Obert de l’escola Joan Maragall, els dilluns i dimecres de 17.15 a 19.15 h.

Aquesta activitat sempre està dirigida per a professionals de l’esport i el lleure i no cal inscripció prèvia, ja que està pensada per afavorir l’accés a tots els infants i joves a les activitats extraescolars per una banda i per l’altra, a dinamitzar els espais públics.

Recordar que els educadors només dinamitzen l’espai i el joc, però que els familiars són els responsables dels infants, per això es fan en espais on les famílies poden estar. Pel que fa al pati obert, es podrà accedir a partir de les 17.15 i caldrà sortir a tot tardar a les 19 h. Cal respectar l’espai i en cap concepte i poden entrar animals de companyia.

Descarregar Cartell