Es repetiran les activitats de promoció esportiva per poder provar si s’adequa a les expectatives esperades

A partir del dilluns 19 d’agost a les tres de la tarda la piscina municipal obrirà les seves portes després d’una posada a punt per encetar nova temporada. També ho faran la resta d’instal·lacions esportives que també han estat reparades i millorades aquests dies de tancament, tal com ja es va explicar a la nota publicada el 30 de juliol.

Tastet d’activitats de la programació 2019-20

A causa de la bona acollida que van tenir l’any passat  les activitats de promoció esportiva, enguany es tornaran a repetir. Així s’oferirà la possibilitat d’ assistir a una sessió de prova a les activitats anuals que es realitzen amb l’objectiu de promocionar i fomentar l’esport i l’ús de les instal·lacions esportives. Es podran provar les activitats següents:

  • Aquagym: consisteix en la pràctica d’exercicis aeròbics dins del medi aquàtic amb suport musical seguint una coreografia. Adreçat a aquelles persones amb un nivell mitjà de condició física i que tinguin domini aquàtic. Intensitat mitjana – alta i a piscina gran i petita.
  • Cardio-tono: activitat que es realitzarà al Gimnàs de la piscina municipal. Consisteix a treballar la condició física general del cos i millorar la forma física. Existeix treball cardiovascular, treball de força, de flexibilitat, coordinació, etc. Activitat encarada a persones adultes amb un nivell mitjà de condició física. Intensitat mitjana de treball. Les sessions de prova es realitzaran el dimarts 24 de setembre en horari d’11 a 12 hores i el dimecres 25 de setembre en horari de 19 a 20 hores.
  • Les sessions de prova es realitzaran el dimarts 17 i el dijous 19 de setembre en horari a escollir de 10 a 11 hores o d’11 a 12 hores.
  • Aquapower: es treballa la condició física general del cos combinant exercicis de treball cardiovascular i exercicis de força muscular, tant a dins com a fora de l’aigua. Adreçat a aquelles persones amb un nivell mitjà – alt de condició física i que tinguin un bon domini aquàtic. Intensitat Alta. La sessió de prova es realitzarà el dimarts 24 de setembre de 16.30 a 17.30 hores.
  • Pilates: és un sistema d’entrenament físic que basa els exercicis en moviments controlats, molt conscients i coordinats amb la respiració, amb la finalitat de crear un cos harmoniós, coordinat, musculat i flexible. Amb la seva pràctica, la ment va prenent consciència de les capacitats, limitacions, fortaleses i debilitats del cos per tal de millorar l’estat físic i mental. La sessió de prova es realitzarà el dimecres 25 de setembre de 18 a 19 hores.

Les persones interessades es podran inscriure a aquestes activitats a partir del 19 d’agost. Pels socis i sòcies el cost és gratuït i pels no abonats de 5 €. Per inscriure’s cal anar  a la recepció de la piscina.

Activitats a partir el mes d’octubre

A partir del dia 2 de setembre s’obriran les inscripcions per assistir a les activitats trimestrals, que es reprendran a partir de l’ 1 octubre. Com ja és habitual es mantindrà la plaça a aquelles persones que ja van realitzar l’activitat l’any passat però cal passar per la recepció de la piscina per confirmar la inscripció.

L’oferta d’activitats és variada, adaptada a diferents franges d’edat, a horaris de matí, tarda i vespre i amb un calendari definit.

  • Gent Gran: fitness suau, fitsalut, iniciació a la natació, aiguadolça. També s’ofereixen sessions individuals de diferents modalitats (demanar informació a la piscina).
  • Adults: Natació, Entrenament aigües obertes, Cardio-Tono, Pilates, Ioga, Aquapower, Aquagym, aquafit.
  • Infants: escola de natació, Aiguajoc, escola de gimnàstica artística, dansa. També s’ofereixen classes particulars de natació.

Per més informació es pot trucar a partir de dilluns 19 d’agost  a les 3 de la tarda al telèfon  972.70.23.56, anar a les oficines de la piscina municipal,  consultar els documents d’aquesta nota i a la pàgina web de ripoll.cat