L’alcalde, Jordi Munell, continua la ronda de visites a empreses de Ripoll.

L’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, continua visitant les  empreses locals per conèixer de prop la seva activitat, situació, expectatives, creixement, etc., i transmetre la voluntat de l’ajuntament d’apropar-se al teixit productiu del municipi i de mantenir col•laboracions mútues amb un equip de govern que es defineix com a business friendly, atorgant la importància que comporta el teixit empresarial per la socioeconomia de Ripoll i la comarca.

Aquesta setmana ha visitat les primeres obres d’adequació de les naus de la firma Proinplast al polígon Rocafiguera superior. Una  empresa de fabricació de peces de plàstic tècnic per a diferents sectors i que s’instal•larà a Ripoll en els propers mesos provinent d’una antiga colònia Textil. També en el mateix sector de Rocafiguera ha visitat la empresa Finvitech de tancaments energèticament eficients en PVC i distribució de materials tècnics per a la construcció i rehabilitació. La visita en aquest polígon ha finalitzat  a Establiments Coll, especialitzats en el sector de la distribució i comercialització de subministraments per automòbils.

Al Polígon Casanova de Baix,  ha visitat Pic Foc, distribuïdora de sistemes de calefacció eficients amb pèl•let i especialitzats en reformes de construcció. Seguidament s’ha traslladat a Taller Segadell per conèixer l’ampliació de l’empresa,  amb la incorporació d’una nova nau,  que li permetrà millorar la seva productivitat i capacitat en el sector de la serralleria industrial. L’última visita d’aquest polígon ha estat l’empresa de  Transport i emmagatzematge Domènech Soldevila, a on s’ha visitat l’ampliació de la nau que permetrà oferir més serveis.

Al Polígon Niubó, a Campdevànol, ha visitat les noves instal•lacions de l’empresa de productes carnis ecològics Pirinat que li han permès incrementar la producció i el nombre de treballadors.

La ronda  ha finalitzat  al sector dels Pintors, a l’empresa Soldatal,  on ha pogut conèixer els seus nous plans de creixement i les necessitats de sostre industrial adaptat a la seva activitat industrial.

2017-08-04T13:33:50+00:00 4 agost 2017|Actualitat Ajuntament|