L’ajuntament de Ripoll presenta un vehicle 100% elèctric

El regidor i Cap d’Àrea de Serveis al Territori, Sostenibilitat i Empresa, Joaquim Colomer i la regidora de Barris, Neteja i Medi Ambient Fina Guix, van presentar ahir el nou vehicle elèctric del qual -durant tres setmanes- disposaran els treballadors de l’Ajuntament de Ripoll.
Aquest cotxe 100% elèctric ha estat cedit pel Consell d’Iniciatives Locals pel Medi Ambient (CILMA) de les Comarques de Girona, es tracta d’una prova pilot que pretén d’una banda donar a conèixer els vehicles 100% elèctrics i no contaminants, i per l’altra posar a prova la durada de les bateries i el funcionament d’aquest tipus d’automòbils.
Joaquim Colomer va voler remarcar la voluntat que té l’ajuntament per incrementar el compromís amb el medi ambient i per aquest motiu s’està pendent de licitar la compra d’aquest cotxe.
L’ajuntament de Ripoll vol potenciar dins de la mesura del possible l’ús dels vehicles elèctrics ja que aquests no produeixen emissions contaminants i per tant són sostenibles i ecològics. En aquest sentit ja fa anys que Ripoll disposa d’un punt de recàrrega de bateries de vehicles elèctrics a la mateixa plaça de l’Ajuntament.

2017-09-22T09:00:10+00:00 20 setembre 2017|Actualitat Ajuntament, General|