La sala de plens de l’ajuntament ha estat, aquesta tarda, l’escenari de la recepció als i les esportistes de la Fundació MAP que van participar el passat mes d’octubre als Special Olympics Catalunya 2018, celebrats entre la Seu d’Urgell i Andorra.

A l’esdeveniment, que es tracta de la cita esportiva més gran per a persones amb discapacitat intel·lectual, la Fundació MAP va competir en les disciplines de futbol sala (amb els dos equips del MAP Abadessenc), piscina (3 esportistes) i petanca (3 tripletes), amb un palmarès destacable en els tres àmbits en què es competia. En futbol sala, el MAP Blanc va aconseguir l’or en la seva categoria, mentre que el MAP Negre va quedar segon de la seva. En petanca, les tres tripletes van aconseguir medalla després d’obtenir molt bones posicions: el MAP Balandrau el primer lloc, el MAP Canigó el tercer lloc i el MAP Taga el quart lloc. Finalment, en natació, els tres atletes del MAP van tornar amb un or, una plata i quatre medalles de participació.

Davant els resultats obtinguts l’alcalde Jordi Munell ha felicitat a tots i totes les participants destacant “que més enllà dels resultats obtinguts, el que és important és participar, ser-hi i intentar-ho”. També ha afegit” la satisfacció que el nom de Ripoll i el Ripollès estigues representat en aquesta competició” i que “darrere de cada participació hi ha un esforç humà i de treball d’equip que va més enllà de les medalles obtingudes”. Per la seva banda , alguns integrants de la comitiva de la Fundació MAP, han destacat “ que més enllà de la medalla l’experiència va ser impressionant i esperem poder tornar a repetir-ho”. L’acte ha acabat amb una foto de grup i un berenar per celebrar els èxits i l’esforç.

Descàrrega d’imatges https://photos.app.goo.gl/PNhfZdgMjnrgvMeq9