L’Ajuntament infantil fa una donació a una Associació d’Oncologia

El dimarts 19 de juliol una representació del consistori infantil es va desplaçar a Barcelona, a la seu de l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens oncològics de Catalunya)

El motiu d’aquesta visita era fer una donació de 1.195€, quantitat recaptada el passat mes de juny en el concert benèfic que es va organitzar des del consistori infantil i que va anar a càrrec de les seccions infantil i juvenil del cor Geriona.

La seu de l’AFANOC, l’anomenada Casa dels Xuclis, està situada al costat de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron, un centre on es tracten molts infants que pateixen càncer. La casa compta amb 25 apartaments a més d’un seguit de zones comunes en les quals conviuen famílies que tenen algun fill que rep tractament oncològic. L’espai està dissenyat amb molta cura per tal que evoqui el mínim possible l’ambient d’un hospital. Aquest espai té com a objectiu aconseguir que les famílies es puguin sentir com a casa malgrat la dura situació que estan vivint.

Els nens i nenes del consistori infantil van poder conèixer les instal·lacions, però sobretot es van sentir molt satisfets sabent que la donació ha anat a parar a una associació que porta endavant una tasca molt encomiable.

2017-10-27T09:48:26+00:0027 juliol 2016|Actualitat Educació i Coneixement|