Adreçat  a persones que grans que viuen soles i que no tenen xarxa familiar ni veïnal

Una situació tan quotidiana com anar a fer la compra no està a l’abast de tothom en temps de coronavirus. Les persones més vulnerables a aquest virus, la gent gran, és recomanable que no surtin de casa, però a vegades no és possible si no es disposa de xarxa familiar ni veïnal.

L’Ajuntament de Ripoll i la Creu Roja, sota el programa “Junts amb Tu” ofereixen el servei de fer les compres aaquest col·lectiu i portar-les al seu domicili seguint totes les mesures de seguretat recomanades. Sí que s’ha acordat que, segons la demanda de productes, es pot utilitzar el servei que també ofereix l’Ajuntament, la Unió de Botiguers i el comerç local, “De la Botiga a Casa”.

El funcionament és molt fàcil, només cal trucar a la Creu Roja Ripoll al 972700601 o la tècnica de convivència de l’Ajuntament al 636090808. Només es demana la llista de la compra, les dades de la persona i la direcció d’entrega. En cap cas es demana números de compte bancari ni de targetes de crèdit. Un cop es fa l’entrega es demana signar un paper de servei i es fa el pagament de la compra.

En aquests moments tot suma i el que es vol és facilitar al màxim la vida de totes les persones ciutadanes, però sobretot d’aquelles que tenen més dificultats, com en aquest cas la gent gran.

Cartell