Dedicat a la pràctica de bicicleta i obert tot l’any

Elevated MTB ha escollit Ripoll per construir un “Bike Resort”, dedicat a la pràctica de la bicicleta i obert tot l’any, similar a altres estacions d’arreu d’Europa. Dotat amb un remotament mecànic, “trialeres”, pàrquing i una base social amb restauració, comerç de bicicletes i altres serveis relacionats amb la pràctica de la bicicleta tot terreny. La decisió s’ha pres després de postular entre altres zones del Pre Pirineu Català, però la situació geogràfica de Ripoll i la bona connexió per accedir des d’altres punts, els ha fet decidir pel nostre municipi.

El passat cap de setmana, professionals de l’empresa es van desplaçar fins a la nostra localitat per estudiar diferents emplaçaments i per a gravar imatges promocionals. El mateix dissabte a la tarda l’Ajuntament i l’empresa Elevated MTB van signar un memoràndum de compromís per treballar conjuntament i cercar estratègies comunes perquè aquest “Bike Resort” sigui una realitat al nostre territori.

Ara, l’empresa, redactarà l’estudi de viabilitat així com la planificació detallada per l’execució del projecte, per presentar-la a l’Ajuntament i poder començar , la selecció i disposició dels terrenys necessaris per a la construcció d’aquest parc, que serà un revulsiu turístic per la vila.