Ripoll parteix d’una base industrial històrica que ha sabut avançar caps els nous models d’indústria.

La secretària General d’Empresa i Coneixement la Sra. Marta Felip i el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Girona, el Sr. Josep Pere Polanco s’han reunit aquest matí a la seu de l’Ajuntament de Ripoll amb l’Alcalde Jordi Munell , acompanyat de regidors i regidores de l’equip de Govern. A la reunió també hi ha assistit el Sr. Eudald Casals president de la Unió Intersectorial del Ripollès així com el Gerent de la mateixa institució.

La trobada parteix del compromís que la Consellera d’Empresa i Coneixement la Hble. Sra. Maria Àngels Chacón i Feixas va prendre en la seva visita a Ripoll el passat mes de juny, en treballar les necessitats empresarials i comercials del territori i cercar solucions a curt plac. L’ajuntament i la UIER han informat de les preocupacions més urgents que actualment tenen sobre la taula, com la necessitat de sòl industrial si es pretén la implementació d’empreses al territori.

Felip ha recalcat que Ripoll és un bon model industrial perquè no ha patit una industrialització sobtada sinó que té un llegat industrial històric i que a més s’ha adaptat als nous models d’indústria. També ha afegit que la seva situació geogràfica, que pot arribar a despistar, té una bona connectivitat terrestre amb el territori Català i que per tant no ha de ser un entrebanc per la implementació d’empreses. La secretària ha volgut recalcar el valor afegit que té el territori per “vendre”qualitat de vida. La comptabilització de la industria amb l’entorn ha de ser un actiu perquè les empreses escullin Ripoll i el Ripollès per les seves seus.

La jornada al territori ha seguit amb la visita a tres empreses de la població Proinplas S.L., Comercial CBG S.A. i Eclisse Iberia S.L. , per mostrar la potencialitat de la Industria Ripollesa, apropar necessitats i visions reals de la zona i establir llaços de treball.

Descàrrega de imatges a la Galeria https://photos.app.goo.gl/r1Pe4BHALkTvYZa1A