El talent jove de la vila ha estat premiat als guardons ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció). La ripollesa Núria Hom va rebre, el passat 30 de novembre al Col·legi d’Economistes, el premi Gay de Liébana en primera posició pel millor treball de fi de grau en aquest àmbit. Tot i que ja havia rebut una molt bona nota per part del tribunal de la universitat, per a Núria Hom és un “honor” que l’ACCID elegís el seu treball com el millor de Catalunya, tenint en compte la quantitat d’estudiants de totes les universitats catalanes que cursen graus relacionats amb l’administració i la direcció d’empreses, comptabilitat i economia.

Aquest premi és un reconeixement a l’esforç, la qualitat i l’originalitat del treball que Hom va realitzar durant l’últim any acadèmic de la seva carrera, el grau d’Administració o Direcció d’Empreses amb menció de Finances i Assegurances de la Universitat de Barcelona. El treball porta com a títol “Análisis bursátil de 6 empresas del IBEX 35”, i és un estudi de la situació econòmica i financera precovid i postcovid  de sis empreses de l’IBEX 35 així com l’aplicació d’un model de gestió de carteres eficients anomenat “Teoria de Markowitz”.

Des de l’Ajuntament de Ripoll es felicita i es dona l’enhorabona a la Núria. El talent jove ripollès en diferents àmbits ha de ser el pal de paller de la nostra vila en el present i per al futur.