Ja hi ha data pel Torneig de Futbol Sala, la proposta escollida a l’Assemblea Jove, el pressupost participatiu per a joves de l’Ajuntament de Ripoll. L’activitat tindrà lloc el dimecres 26 i dijous 27 de juny a la pista poliesportiva de Sant Pere, coincidint amb la festa del barri. El torneig està destinat a nois i noies d’entre 12 i 16 anys que competiran en equips de 7 a 10 jugadors.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al divendres 14 de juny al Casal de joves El Galliner, de dimarts a divendres de 16 a 19 h, i els dimecres de 9 a 13 h. El preu de la inscripció és de 15 € per equip, import que serà retornat un cop s’hagi assistit i hagi finalitzat el torneig. L’entrega de premis tindrà lloc el dissabte 29 de juny a les 23 h coincidint amb les Festes del mateix barri. A més tots els participants seran obsequiats amb una samarreta commemorativa i amb una invitació al sopar de germanor que se celebrarà amb motiu de la festa.

L’activitat ha estat organitzada per un grup de joves, entre els quals es troben els que van presentar la proposta, i amb el suport de l’Ajuntament. De fet un dels objectius de l’Assemblea Jove és apoderar a les persones d’aquesta edat  a ser part activa de les accions adreçades a ells mateixos.

Descàrrega cartell https://ripoll.cat/wp-content/uploads/2019/06/Cartell-torneig-futbol-sala.pdf