Avui, dimarts 14 de febrer, a les 10.25 h mentre la policia local patrullava a peu pel centre de la vila, ha rebut un avís del Cap de Mossos d’Esquadra de l’ABP de Ripoll, informant que hi havia un vehicle d’interès policial, un Opel Zafira, amb 4 ocupants, voltant per Ripoll.

Immediatament, s’ha procedit a fer recerca per la vila, amb el vehicle de paisà del cos de seguretat local. A les 10.40 h s’ha localitzat el vehicle a l’av. Ripollès, amb un ocupant al seu interior. Un cop identificat, l’agent policial rep un avís informant que es tracta d’una persona amb requisits pendents relacionats amb robatoris amb força. Per aquests motiu se l’ha detingut i entregat a la comissaria de Mossos d’Esquadra.

Posteriorment, la policia ha continuat amb la recerca de la resta d’ocupants. Primer se n’ha localitzat una a prop de la localització del vehicle i posteriorment s’han localitzat la resta dels ocupants a l’estació de Renfe, just abans d’agafar el tren.  Les tres persones, també s’han entregat a la comissaria de mossos per realitzar les ressenyes corresponents.

Tot apunta, que amb aquesta actuació tan ràpida per part de la policia, avui, s’han pogut evitar possibles robatoris a la vila. Les persones localitzades disposaven d’aparells mòbils prepagament per comunicar-se sense deixar rastre. També s’ha sabut que la persona detinguda al vehicle els esperava un per recollir-los un cop perpetuats els robatoris.

La Policia Local de Ripoll continua treballant amb l’objectiu d’oferir un servei de qualitat, basat en la proximitat, la responsabilitat, la professionalitat i l’eficiència per estar al servei del ciutadà.