La policia de Ripoll ven escuts solidaris contra el càncer infantil

Cada escut té un preu de 4 euros, que s’entregaran íntegrament a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per ajudar a la creació del SJD Pediatric Cancer Center

La  Policia Local de  Ripoll, s’ha adherit a la campanya Escuts Solidaris #pelsvalents, una iniciativa que han activat ens els últims mesos cossos policials d’altres municipis,   per contribuir a recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil.

El cos ha encarregat la confecció de 500 escuts brodats que estan inspirats en els oficials que llueixen els agents del cos, amb la insígnia de la vila com a referent central i amb el  lema superposat «Pels valents».  Es poden comprar a la seu de la mateixa policia, a l’ ajuntament, així com en diversos establiments comercials (en breu es comunicaran) i tenen un cost de 4 €.

La iniciativa  té com a objectiu final aportar fons per a la investigació i recursos pel Pediàtric   Càncer Centre de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, un centre en construcció que està cridat a ser el més gran d’Europa en la seva especialitat. L’Hospital Sant Joan de Déu ha fixat en 30 milions d’euros el capital necessari per a la creació del centre.

Des del cos de la policia de Ripoll es mostren molt satisfets amb l’acceptació de la campanya per part de la ciutadania, i no descarten ampliar el número d’escuts a vendre,   ja que a pocs dies de l’arrencada de la iniciativa ja n’han venut més de la meitat.