Enguany la novetat es que es podrà fer un tastet de les activitats trimestrals

Com cada any la piscina municipal es tanca uns dies per poder fer el manteniment anual i gaudir d’unes instal·lacions millorades i òptimes. D’ençà fa uns anys es fa el mes d’agost perquè a nivell estadístic és quan la piscina rep menys usuaris i usuàries. Les instal·lacions es van tancar el diumenge 29 de juliol i s’obrirà el dilluns 13 a les 3 de la tarda.

Els treballs consisteixen en el buidatge de les dues piscines per netejar, desinfectar i rejuntar per evitar pèrdues d’aigua. També s’han buidat, netejat i desinfectat els acumuladors d’aigua Sanitaria ( emmagatzemen l’aigua que va a les dutxes) a càrrec d’eix ambiental, empresa especialitzada en la gestió d’aquesta maquinaria. Pel que fa els vestuaris a més de fer una neteja i desinfecció exhaustiva s’ha fet el manteniment del clavegueram a través de l’empresa Cadagua.

Tastet d’activitats de la programació 2018-19

Com a novetat aquest setembre s’oferirà la possibilitat d’ assistir a una sessió de prova a les activitats anuals que es realitzen amb l’objectiu de promocionar i fomentar l’esport i l’ús de les instal·lacions esportives. Es podran provar les activitats següents:

  • Aiguadolça:   exercicis suaus dins del medi aquàtic que permeten guanyar força, resistència aeròbica, coordinació, flexibilitat i elasticitat muscular. Adreçat a persones d’edat avançada ja tinguin o no problemes articulars o musculars. Intensitat suau i a la piscina petita.
  • Aquagym: consisteix en la pràctica d’exercicis aeròbics dins del medi aquàtic amb suport musical seguint una coreografia. Adreçat a aquelles persones amb un nivell mig de condició física i que tinguin domini aquàtic. Intensitat mitja-alta i a piscina gran i petita.
  • Aquapower: es treballa la condició física general del cos combinant exercicis de treball cardiovascular i exercicis de força muscular, tant a dins com a fora de l’aigua. Adreçat a aquelles persones amb un nivell mig-alt de condició física i que tinguin un bon domini aquàtic. Intensitat Alta.
  • Aquafit: dirigit a persones que volen realitzar una sessió de fitness a dins de l’aigua. És a dir, tonificar les diferents parts del cos amb ajuda o sense de material. Intensitat mitja-alta
  • Cardio-tono: nova activitat que es realitzarà al Gimnàs de la piscina municipal. Consisteix en treballar la condició física general del cos i millorar la forma física. Existeix treball cardiovascular, treball de força, de flexibilitat, coordinació,.. sempre Activitat encarada a persones adultes amb un nivell mig de condició física. Intensitat mitja de treball.

La inscripció a aquestes activitats seran del 20 d’agost al 7 de setembre pels socis i a cost gratuït. Per les persones no sòcies el preu serà de 3 € i les inscripcions seran del 7 al 17 de setembre. Per inscriure’s cal adreçar-se a la recepció de la piscina a on també s’informarà del dia de realització.

Activitats a partir el mes d’octubre

D’altra banda, partir del dia 5 de setembre s’obriran les inscripcions per assistir a les activitats trimestrals, que es reprendran a partir del 1 octubre. Com ja és habitual es manté la plaça a aquelles persones que ja van realitzar l’activitat l’any passat però cal passar per la recepció de la piscina per confirmar la inscripció.

Els interessats poden inscriure’s a la recepció de la piscina. Es poden consultar horaris i preus al document adjunt, telefonant al 972.70.23.56.

Galeria fotos https://goo.gl/L2v52Y