La piscina de Ripoll es prepara per iniciar una nova temporada

Enguany la novetat es que es podrà fer un tastet de les activitats trimestrals

Com cada any la piscina municipal es tanca uns dies per poder fer el manteniment anual i gaudir d’unes instal·lacions millorades i òptimes. D’ençà fa uns anys es fa el mes d’agost perquè a nivell estadístic és quan la piscina rep menys usuaris i usuàries. Les instal·lacions es van tancar el diumenge 29 de juliol i s’obrirà el dilluns 13 a les 3 de la tarda.

Els treballs consisteixen en el buidatge de les dues piscines per netejar, desinfectar i rejuntar per evitar pèrdues d’aigua. També s’han buidat, netejat i desinfectat els acumuladors d’aigua Sanitaria ( emmagatzemen l’aigua que va a les dutxes) a càrrec d’eix ambiental, empresa especialitzada en la gestió d’aquesta maquinaria. Pel que fa els vestuaris a més de fer una neteja i desinfecció exhaustiva s’ha fet el manteniment del clavegueram a través de l’empresa Cadagua.

Tastet d’activitats de la programació 2018-19

Com a novetat aquest setembre s’oferirà la possibilitat d’ assistir a una sessió de prova a les activitats anuals que es realitzen amb l’objectiu de promocionar i fomentar l’esport i l’ús de les instal·lacions esportives. Es podran provar les activitats següents:

  • Aiguadolça:   exercicis suaus dins del medi aquàtic que permeten guanyar força, resistència aeròbica, coordinació, flexibilitat i elasticitat muscular. Adreçat a persones d’edat avançada ja tinguin o no problemes articulars o musculars. Intensitat suau i a la piscina petita.
  • Aquagym: consisteix en la pràctica d’exercicis aeròbics dins del medi aquàtic amb suport musical seguint una coreografia. Adreçat a aquelles persones amb un nivell mig de condició física i que tinguin domini aquàtic. Intensitat mitja-alta i a piscina gran i petita.
  • Aquapower: es treballa la condició física general del cos combinant exercicis de treball cardiovascular i exercicis de força muscular, tant a dins com a fora de l’aigua. Adreçat a aquelles persones amb un nivell mig-alt de condició física i que tinguin un bon domini aquàtic. Intensitat Alta.
  • Aquafit: dirigit a persones que volen realitzar una sessió de fitness a dins de l’aigua. És a dir, tonificar les diferents parts del cos amb ajuda o sense de material. Intensitat mitja-alta
  • Cardio-tono: nova activitat que es realitzarà al Gimnàs de la piscina municipal. Consisteix en treballar la condició física general del cos i millorar la forma física. Existeix treball cardiovascular, treball de força, de flexibilitat, coordinació,.. sempre Activitat encarada a persones adultes amb un nivell mig de condició física. Intensitat mitja de treball.

La inscripció a aquestes activitats seran del 20 d’agost al 7 de setembre pels socis i a cost gratuït. Per les persones no sòcies el preu serà de 3 € i les inscripcions seran del 7 al 17 de setembre. Per inscriure’s cal adreçar-se a la recepció de la piscina a on també s’informarà del dia de realització.

Activitats a partir el mes d’octubre

D’altra banda, partir del dia 5 de setembre s’obriran les inscripcions per assistir a les activitats trimestrals, que es reprendran a partir del 1 octubre. Com ja és habitual es manté la plaça a aquelles persones que ja van realitzar l’activitat l’any passat però cal passar per la recepció de la piscina per confirmar la inscripció.

Els interessats poden inscriure’s a la recepció de la piscina. Es poden consultar horaris i preus al document adjunt, telefonant al 972.70.23.56.

Galeria fotos https://goo.gl/L2v52Y

2018-08-27T12:55:29+00:007 agost 2018|Actualitat Ajuntament, Actualitat Esports|