La Fira multisectorial de Ripoll es celebrarà els dies 27, 28 i 29 de març, una mica més aviat que l’any passat, d’acord amb el calendari de la Pasqua cristiana

Aquesta nova edició de la Fira, amb més de 100 anys d’història, aspira a assolir els 30.000 visitants i per això comptarà amb una bona campanya de promoció per tal d’atreure visitants de tot Catalunya, a més del Ripollès i les comarques veïnes com la Garrotxa, Osona, l’Alt i el Baix Empordà, El Berguedà o la Cerdanya.

Un any més, el centre neuràlgic estarà ubicat al Passeig de Sant Joan i al centre de la Vila, a més del Sector d’Automoció, el d’Emprenedors i noves empreses. L’Aparador del Comerç, la Mostra d’Entitats o les activitats d’Antiguitats, Editorials i Llibres, Productes del Ripollès, el Tastatast o la segona edició del CelebraFest, que l’any passat va tenir una molt bona acollida.

Amb tot, es tornarà a superar la xifra de 180 expositors, entre parades, carpes i estands i s’espera generar una bona xifra de negoci i de contactes comercials.