La nova Borsa de Locals Buits de Ripoll que s’impulsa des del Servei de Projecció Econòmica de l’Ajuntament ja ha començat a funcionar. Per al moment, s’hi poden trobar fins a 14 locals en lloguer i 7 més en venda en diferents punts de la vila. Sobre cadascun d’ells, es detalla la informació del lloc on es troben, la referència cadastral, els metres quadrats, el preu i d’altres dades addicionals. La borsa es pot consultar a www.ripoll.cat/localsbuits.

En la mateixa pàgina de la borsa, hi ha actiu un formulari que s’ha d’omplir si s’està interessat en qualsevol dels locals anunciats, ja sigui de lloguer o en venda. Es demana les dades i la referència del local perquè des de Projecció Econòmica es posin en contacte amb l’interessat/da.

La voluntat de l’Ajuntament i de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès és que la borsa vagi creixent i es converteixi en un espai de trobada per a la gent que té locals buits i els qui en busquen, amb l’objectiu final de seguir reactivant la vila i el seu comerç i activitat econòmica. Es poden continuar inscrivint locals a la borsa, omplint el formulari següent: https://cutt.ly/aIgdesn.