A partir d’avui dimarts 7 de juliol la Biblioteca Lambert Mata, seguint les recomanacions per a l’aplicació del Pla de represa del sector cultural referent a les  biblioteques, i aprovat pel PROCICAT, amplia els seus serveis i la capacitat d’aforament.

Els  canvis més rellevants són la supressió de la cita prèvia,  l’obertura de la bústia de retorn,  l’obertura de les sales de lectura i l’accés a la col·lecció de la biblioteca  (els llibres que es toquin s’hauran de deixar en una caixa i hauran de passar una quarantena de 48 hores). També es reprèn des d’avui mateix el servei  de préstec interbibliotecari. En canvi la secció de revistes i diaris romandrà tancada.

Pel que fa a l’aforament serà de  5 persones als ordinadors, 18 persones a la zona d’estudi, lectura i wifi, i 4 unitats familiars a la sala infantil.

Els horaris als quals es podrà accedir a l’equipament són els  dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 15 a 20 h. L’entrada a la biblioteca serà per la plaça de l’1 d’octubre i la sortida per la plaça Pompeu Fabra.

Per entrar és imprescindible fer ús de la mascareta. No podran accedir al recinte, les persones que presentin simptomatologia de COVID 19 o hagin estat en contacte directe amb alguna persona contagiada.