El Programa de Digitalització “elteunegoci.cat” permet visibilitzar l’activitat del teu negoci a la xarxa

Des de la Fundació puntCAT i amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística i la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya s’ha creat un nou projecte anomenat “elteunegoci.cat”. Es tracta d’ un programa de digitalització adreçat a petits negocis que vulguin donar visibilitat de la seva activitat a la xarxa. En una sola sessió, els assistents poden obtenir un lloc web atractiu (amb domini.cat), intuïtiu, personalitzat, amb contingut editable, que conté informació bàsica de l’establiment, imatges, geolocalització via Google Maps, estadístiques de Google Analytics, enllaços a xarxes socials, entre d’altres, i és visible des de qualsevol dispositiu. El cost d’aquest servei és de 36 € a l’any.

El passat dilluns dia 8 d’abril és va fer una sessió informativa de tots els serveis que ofereix aquest projecte en el qual s’hi va convidar el sector comerç, indústria, restauració, serveis, etc. La trobada que va tenir lloc a les dependències de l’Agencia de Desenvolupament, va resoldre els dubtes dels assistents i va fixar la pròxima trobada pel 29 d’abril a les 10 h on cada participant crearà el seu espai web.

Els interessats en la proposta encara es poden apuntar o demanar informació l’Ajuntament de Ripoll al 971714142 o al correu projeccioeconomica@ajripoll.cat o a l’agència de Desenvolupament del Ripollès al 972 70 44 99 o al correu neusserrat@ripollesdesenvolupament.cat

Els participants han de portar:

  • Un petit esquema (estructura web)
  • Textos per descriure qui som i què fem al nostre negoci
  • Fotografies per mostrar a la web (com a mín.10)
  • Logotip del negoci (en el cas de tenir-ne)
  • Poder accedir a un correu electrònic al moment de la creació de la web, per tal de verificar el domini
  • Targeta de crèdit o dèbit per fer el pagament de 36 €

Més informació http://elteunegoci.cat/