Aquest divendres ha vist la llum el tercer número del fulletó que repassa tota l’activitat esportiva que es duu a terme a Ripoll: ‘Viu l’Esport al Bressol de Catalunya’. En aquesta ocasió, la portada va dedicada al projecte R-TRACKS, que vol unificar en una sola web totes les rutes en BTT, gravel i bicicleta de carretera del Ripollès, al qual l’Ajuntament de Ripoll dona suport. L’apartat de l’entrevista, per altra banda, està centrat en el Club Karate Ripoll, amb Guille Reyes explicant els orígens i l’actualitat d’aquesta entitat esportiva.

Ha estat un mes amb moltes notícies destacades en l’àmbit esportiu a la vila. El fulletó es fa ressò de totes elles, com ara el campionat català de pesca al llançat, el retorn de l’hoquei femení a Ripoll, el campionat comarcal de gimnàstica, els bons resultats d’esportistes com Lucía Garcia, Ilyas Chaira o Ignasi Casas, els Jocs Emporion o el 6è Trofeu Vila de Ripoll.

A partir de la setmana vinent, els fulletons d’aquest mes de juny es repartiran pels equipaments municipals i també per establiments com ara forns i comerços. Per al moment, ja es pot trobar a les dependències de l’Ajuntament i a la web, des d’on es pot descarregar en PDF mitjançant l’enllaç següent: