“Poesía y vértigo” de l’artista multidisciplinar Salva Soler és el muntatge que obrirà el cicle de teatre d’aprop aquest divendres dia 26 d’octubre, a les 21 h,  al Teatre Comtal de Ripoll.

Salva Soler és campió d’Espanya i medalla de bronze en la Copa del Món de Poetry Slam 2015 i un dels majors exponents a nivell internacional del Poetry Slam i la poesia escènica.

Ens oferirà un espectacle poètico-teatral sense etiquetes, on la poesia, el teatre, la improvisació i fins i tot la cançó es fusionen per a crear un viatge carregat d’energia i emoció, en el qual els poemes es transformen en petites peces teatrals.

Soler no està sol sobre l’escenari, té el recolzament de Paola Becerra, fotògrafa i artista visual que tria en cada moment imatges que acompanyen els poemes de Soler; de la ballarina Estela Canal, que converteix les paraules en moviment i del so i els efectes que aporta Carlos Pineda, responsable de generar les atmosferes d’un espectacle que és, a la vegada, una mena de viatge per un món de somnis i esperances.

Les entrades es podran comprar una estona abans de començar l’espectacle, a la taquilla del teatre.

Programa