S’obre el període d’inscripcions per participar al curs de Premonitors de lleure de Ripoll del 2022, un curs de premonis ben diferent, on posarem la participació al centre!

Per tercer any consecutiu a Ripoll es realitzarà aquest curs, organitzat per l’Ajuntament, concretament per Joventut de Ripoll i el Pla Educatiu d’Entorn. Aquesta formació, gratuïta, permetrà a les persones joves iniciar-se en aquest camp i tenir, així, més possibilitats en el món laboral.

El curs va dirigit a joves d’entre 15 i 17 anys interessats en el món del lleure, el món social i la participació en l’entorn. Aquesta formació inicial permetrà adquirir eines, recursos i habilitats per a poder esdevenir un suport per a persones monitores de lleure, podent així, treballar al seu costat. La formació compta de 20 hores teòriques i 20 hores pràctiques que es podran realitzar als casals d’estiu de Ripoll (Estiu Actiu), o bé desenvolupant un projecte propi que parteixi de les necessitats de l’entorn i les pròpies inquietuds.

Enguany el curs el durà a terme la Cooperativa Escola Lliure El Sol, formada per 5 entitats de lleure que permetran donar un caire més associatiu i participatiu a la formació.

Les inscripcions s’iniciaran el 23 de maig a les 13h a través del següent formulari (https://forms.gle/d69c9CESenNSPsMF7) i estaran obertes fins el dia 31 de maig a les 23:59 h. No ho deixeu per últim moment, ja que les inscripcions es realitzaran per ordre d’entrada.

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través de: