Inici de curs dels alumnes del Centre de Tecnificació Esportiva

Bon inici de curs per al Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès amb un total de 20 esportistes a la Residencia. Dels 20 esportistes, 14 han estat seleccionats per la Federació Catalana de Ciclisme, conjuntament amb el Consell Català d’Esports, 8 en la modalitat de trial bici i 6 en la modalitat de carretera, pista i btt. A part, s’incorporen 4 esportistes en règim extern als entrenaments.
Els 6 restants pertanyen a l’especialitat de Trial moto, donant continuïtat al projecte iniciat l’any passat amb la Federació Catalana de Motociclisme, sota en nom de Trial Talent i que ha tingut una valoració molt positiva.
Dels 20 esportistes interns, 18 fan formació d’ESO fins a Batxiller a l’IES Abat Oliba i 2 cursen cicles formatius a la Fundació Eduard Soler.
Com a millores introduïdes per aquest curs, s’ampliaran hores de monitors d’entrenament i també s’han dut a terme millores en la zona d’entrenament.
Un altre dels objectius fixats es poder mantenir la relació amb els esportistes d’elit d’aquestes modalitats i com ha ocorregut al llarg d’aquest curs rebre la la visita d’esportistes de renom en les diferents disciplines esportives. Aquest curs passat ens han visitat Joaquim Rodríguez “Purito” ciclista de la modalitat de carretera llargament conegut, Toni Bou de nou proclamat campió del món de moto trial, T. Fulinami també pilot de trial, entre d’altres.

L’altra vessant de treball que es duu a terme des del Centre de Tecnificació, consistent en l’organització de diferents estades d’estiu, també ha estat molt positiva amb una ocupació molt elevada al llarg d’aquests mesos. Durant l’estiu del 2017 hem tingut estades i concentracions de Federació Catalana de Ciclisme, Club Volei Vilaseca, secció de volei del Futbol Club Barcelona, Club Natació Barcelona en la modalitat de natació sincronitzada, Catgas Santa Coloma de futbol sala, campus de porters de futbol (Impulse), Club Institut Gaudí de Barcelona de bàsquet, campus de futbol sala de Agon serveis esportius. A part dels ja tradicionals Campus Rabaseda, Escola futbol del Ripollès, Curs de Robòtica (techsummer), Ripoll és dansa, Estiu de música, ….
Un estiu carregat de campus i estades que ens han ocupat tot l’estiu, i que ens han portat més de 500 nois i noies a passar alguns dies a Ripoll i poder gaudir de les instal·lacions del CTER, de sortides amb bicicleta, de caminades i de visites culturals.

2017-09-26T13:41:31+00:00 26 setembre 2017|Actualitat Ajuntament|