Informació sobre la Covid-19 en relació a l’Estiu Actiu 2021 a Ripoll: Després de la segona setmana dels casals d’estiu, es va detectar un cas positiu de coronavirus en un dels grups de l’Aventura’t. Seguint en tot moment els protocols dictaminats pel Departament de Salut, s’ha avisat a totes les famílies i monitors que hi han estat en contacte. En total, 14 persones hauran d’estar confinades fins al proper dilluns, i en el cas que presentin símptomes se’ls hi recomana anar al CAP.

En la primera setmana dels casals, es va detectar un altre cas positiu de Covid-19 a l’altre grup de l’Aventura’t. Es va fer un cribratge a tots els contactes estrets i totes les proves van sortir negatives. Des d’aquests dimarts, aquest grup bombolla ja ha tornat a l’activitat del casal, després de passar l’aïllament pertinent.

La resta de casals d’estiu de l’Ajuntament de Ripoll (l’Esplai d’Estiu, el Casal Esportiu i el CreActiu) han pogut seguir amb la seva activitat amb tota normalitat, ja que es treballa amb grups bombolla i no han tingut contacte amb els grups de l’Aventura’t.

Des de la web i les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Ripoll se seguirà informant sobre aquesta qüestió si sorgeixen més novetats. En tot moment, s’està en contacte amb les famílies dels infants participants.