El divendres la regidora de Turisme,  Comerç, Fires i Mercats,  Manoli Vega,  la cap de projecció econòmica Helena López i  les tècniques de l’àrea  van presentar la Guia Comercial i de Serveis   de Ripoll.

Un document que recopila 454 establiments comercials i empresarials, dissenyat per ajudar els ripollesos i les ripolleses a conèixer de primera mà tot el que poden trobar a la nostra localitat. L’objectiu és oferir una eina pràctica i senzilla per al ciutadà que permeti, alhora, visualitzar i localitzar l’oferta municipal agrupada per activitats econòmiques i amb totes les dades de contacte.

Una guia que es va iniciar el maig de 2019 i amb la qual s’ha fet un treball de camp molt acurat per recollir la màxima informació i donar cabuda a tot el teixit comercial i de serveis del territori. Un treball que ha arribat en un moment idoni perquè ha estat de molt suport a l’hora de difondre les ajudes de la pandèmia d’aquests sectors. Ha permès tenir el contacte directe de molts negocis que abans no es tenien i per tant ser més eficaços en la comunicació.

Segons la regidora Manoli Vega la guia “mostra el  comerç i els serveis de km0, que  contribueixen a humanitzar els nostres carrers i les nostres vides, ofereixen un tracte més proper i dinamitzen l’economia local. A més, també permeten a molts veïns i veïnes guanyar-se la vida, alhora que proporcionen un servei necessari a la comunitat.”

Es tracta d’un document viu, que s’anirà actualitzant cada mes a la pàgina web ripoll.cat  i per això només s’en han editat 1.000 còpies, adreçades a gent gran o aquelles persones que no disposen de mitjans per visualitzar-la. Per adquirir-la cal trucar a l’Ajuntament al 972714142 i deixar les dades de contacte per tal que se li faci arribar fins al domicili.

Per últim agrair a tots els comerços, els serveis i les empreses que s’han afegit a aquesta iniciativa, així com a la Diputació de Girona pel suport, tenim el convenciment que  serà  útil per conèixer, comprar i consumir al nostre territori.

 

Es pot visualitzar la guia en clicant a AQUÍ  

Galeria imatges a https://photos.app.goo.gl/hvVscTUArxzYHKvr9