Ja es van coneixent més detalls sobre la primera Cursa de la Dona que es disputarà a Ripoll i que serà solidària amb les persones afectades pel càncer. El primer que s’ha desvetllat és la data definitiva de l’esdeveniment: el 19 de setembre. També es pot avançar que serà una prova no competitiva, una cursa del tot inclusiva que es podrà fer corrent, caminant, portant un cotxet, amb cadira de rodes… i apta per a totes les edats i condicions. Hi poden participar dones i homes, s’anima a tothom a prendre’n part per guanyar al càncer. El recorregut serà principalment urbà i amb una llargada de 5 quilòmetres.

Les inscripcions a la prova s’obriran properament a la web www.ripoll.cat/cursadeladona. El preu de les mateixes inclourà una samarreta i un obsequi. A més, en obtenir un dorsal també s’entrarà al sorteig de diversos lots de productes d’establiments locals. Hi ha l’opció d’inscriure’s sense participar en la cursa, simplement per col·laborar amb la causa.

Els fons que es recaptin amb aquesta primera Cursa de la Dona aniran destinats a la Fundació Oncolliga, que s’ha compromès a beneficiar amb els diners a malalts de càncer i les seves famílies al Ripollès.

A banda de la cursa, es duran a terme diverses activitats complementàries que s’aniran anunciant pròximament, com ara una xerrada sobre l’empoderament femení, tallers o entrenaments previs a la disputa de la cursa. El cartell seleccionat per il·lustrar la prova finalment ha estat el de Roser Alabau, elegit per un jurat d’entre els que s’havien presentat al concurs: