El Girona FC i el CF Ripoll jugaran dilluns un partit benèfic a favor de la inclusió social.

El Girona FC i el CF Ripoll jugaran dilluns un partit benèfic en favor de la inclusió social, després dels recents atemptats que han colpit de forma indirecta la capital del Ripollès. El partit, una iniciativa del Girona FC sota l’organització de l’Ajuntament, es disputarà al camp municipal de Ripoll i començarà a les 6 de la tarda. Les entrades es vendran , a partir de les 9 del matí, del dijous 31 d’agost a la web oficial del Girona FC i a les oficines del club Gironí, a un preu únic de 10€. A Ripoll les entrades  es podran adquirir a la piscina municipal i a l’Oficina de Turisme.

Els beneficis del partit aniran destinats als programes desenvolupats pel Consorci de Benestar Social del Ripollès, que treballa en la gestió i prestació de serveis socials a la comarca. Totes les persones que no puguin assistir al partit però vulguin col·laborar en la iniciativa podran fer-ho també a través del web oficial del club. A més, entraran en el sorteig de tres samarretes del primer equip (una de cada equipació), signades per la plantilla. El Girona FC sortejarà, també, entre tots els assistents al partit 5 entrades dobles per presenciar, en directe, a Montilivi, el partit Girona FC-Sevilla FC del 17 de setembre.

Delfí Geli, president del Girona, ha destacat la importància de l’esport com a vehicle de integració social i ha mostrat el compromís del club en favor d’aquestes iniciatives que permeten -evidenciar els valors propis que la pràctica esportiva reverteix en el desenvolupament personal-. Per a Jordi Munell, alcalde de Ripoll, la iniciativa del Girona posa en valor l’esport com a “eina de normalització que no fa diferències entre les persones, independentment del seu origen, creença o procedència”.

2017-09-29T12:43:18+00:00 31 agost 2017|Actualitat Ajuntament, Actualitat Esports|