Després dels dies grisos que ens ha tocat viure a causa de la pandèmia de la Covid19, s’activa un any més la campanya Ripoll Flor i Color, que amb aquesta edició ja en suma set.

Una iniciativa de les regidories de Convivència i Participació i de Comerç de l’Ajuntament de Ripoll, juntament amb la Unió de Botiguers i el comerç local, que respon a 2 objectius; per una banda omplir el municipi de flors durant aquesta estació de l’any i així obtenir guardons en el concurs de Viles Florides; per l’altra es vol fomentar la participació de la ciutadania a fi que Ripoll llueixi uns balcons, finestres i jardins ben florits.

Enguany amb un format més reduït d’activitats per una qüestió de tempos, es potenciaran els vals de descompte per poder comprar flors, amb un descompte d’1 € a les  3 floristeries de la vila – Espiga Verda, Ocells i Plantes Alarcón i Rams N’Roses- fins a esgotar les existències de la promoció (1000 en total).

Així el divendres dia 5 es farà el repartiment dels vals de descompte a tots els comerços de la vila, que els lliuraran als seus clients en cada compra que facin. La promoció serà vigent des del mateix dia 5 de juny i fins al dia 26.

Cal recordar que Ripoll participa en el projecte català Viles Florides, que premia els municipis Catalans  que presenten un aspecte més cuidat pel que fa a ornamentació, paisatgisme i sostenibilitat mediambiental,  entre d’altres. Ripoll actualment està distingida amb 3 flors d’honor sent el màxim 4.

CARTELL