Arriba la Festa Major 2018

Un any més, la Festa Major de Ripoll  inunda el  mes de maig d’activitats per a tots els gustos i edats. El gruix d’activitats es concentrarà entre el 9 i el 13 de maig amb propostes per poder gaudir cada dia de la Festa Major.

A més dels actes que ja són una tradició com el Pregó d’inici de Festa Major, que aquest any serà a càrrec de la Fundació Map, l’ofici Solemne de Sant Eudald,  la tornaboda o l’espectacle piromusical,  i haurà novetats a destacar.

Enguany s’ha incorporat a l’organització de la Festa Major, la comissió de Festes Infantil. Aquesta està  formada per un grup de pares i mares que de forma voluntària han organitzat totes les activitats adreçades a infants.

Coincidint amb l’inici de la Festa del Ramadà, el Col•lectiu Fath prepararà pel dijous 10,  una degustació gratuïta de productes típics d’aquestes dates.

Una altra novetat és el Vermut i la tarda electrònica, el dissabte 12 de maig de les 12 a les 21 h. a la llera el riu ter, al seu pas pel Mestre Guich. Nou  hores de música electrònica de diferents estils, amb servei de bar, activitats vàries, concursos, etc.

També cal destacar la trobada gegantera del diumenge amb la presencia de més de 30 colles, que faran la plantada de gegants al Passeig del Pla.

En el marc de la programació musical cal destacar l’actuació de Doctor Prats i  Va Parir Tour que tocaran la nit del dissabte  o de Buhos que serà el plat fort de dissabte a la nit.

Des de l’Ajuntament es vol agrair  una vegada més a la Comissió de Festes, a les entitats i associacions i  a tots els voluntaris i voluntàries que fan possible la Festa Major de Ripoll.

Podeu consultar el programa d’actes:
– Programa resumit fm 2018
– Programa complet fm 2018

2018-05-14T10:19:30+00:003 maig 2018|Actualitat Ajuntament, Actualitat Cultura, Destaquem|