L’Ajuntament de Ripoll, en concret la Regidoria de Seguretat Ciutadana, Convivència i Participació,   posa en marxa, avui mateix,  una nova campanya de sensibilització. Amb el Consistori Infantil com a protagonista i  sota el lema “Fer-ho bé és més fàcil que fer-ho malament”, pretén  conscienciar la ciutadania sobre els deures per conviure cívicament amb l’objectiu  de millorar la convivència. Es  recorden normes bàsiques de convivència i seguretat, el funcionament del servei de recollida de trastos i el servei de la deixalleria, es fomenta  el reciclatge  o s’incentiva a  la recollida d’excrements dels espais públics, entre d’altres.

Els protagonistes són els vuit infants que formen el Consistori Infantil de l’Ajuntament de Ripoll,  que ens parlen de civisme, de respecte, d’educació, de bon veïnatge, de reciclatge, de responsabilitat ciutadana, etc. Amb vuit vídeos de vint segons de durada ens expliquen, amb el  seu exemple, com podem contribuir a fer que Ripoll sigui una vila més cívica.

La campanya comença avui a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i de la Televisió del Ripollès, compartint aquest material audiovisual, que s’anirà difonent al llarg de l’estiu.

Aquesta campanya s’ha realitzat amb el pressupost anual del Consistori Infantil, després de treballar al llarg de l’any tots els conceptes esmenats en la campanya. Cal destacar que el civisme ciutadà i el bon veïnatge ha estat un dels objectius de treball anual d’aquest consistori, que ha participat en diferents accions referents a aquestes temàtiques.

Podeu visualitzar tots  els vídeos a AQUÍ

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=bRjpZkJczVM[/embedyt]